Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Wątek: okienko null przy instalacji xnova 5.6

  1. #1
    Zarejestrowany
    Dołączył
    Jul 2013
    Posty
    6

    Domyślnie okienko null przy instalacji xnova 5.6

    Witam.
    Na forum jestem dość długo lecz raczej jako czytelnik.
    Po dłuższym czasie postanowiłem typowo hobbistycznie pobawić się w postawienie xnovy.
    Kiedyś już bawiłem się xnova 1.1
    Teraz przyszedł czas na 5.6. Niestety już na początku mam problemy
    Przedstawie wszystko jasno na screenach to będzie łatwiej pomóc.
    Przy instalacji wyskakuje okienko null
    http://funkyimg.com/u2/4758/224/505211Bez__tytu__u.png

    Prawdopodobnie źle wypełniam dane do bazy. Ale już próbowałem kilka razy i wole zwrócić się o pomoc niż męczyć się samemu. W końcu od tego jest ten dział, tak ?

    Dane do bazy wklepuje takie:
    http://funkyimg.com/u2/4758/226/7312..._tytwwu__u.png

    To sa dane z maila przy zakladaniu hostingu:
    Bazy danych MySQL:
    Adres serwera baz MySQL: mysql.ct8.pl
    PhpMyAdmin (zarządzanie bazami MySQL): https://pma.ct8.pl/

    Utworzona baza danych:
    Nazwa bazy
    newogame_newogam

    plik config.sample.php
    Kod php:
    <?php
    /**
     _  \_/ |\ | /ŻŻ\ \  / /\    |ŻŻ) |_Ż \  / /ŻŻ\ |  |   |´Ż|Ż` | /ŻŻ\ |\ |5
     Ż  /Ż\ | \| \__/  \/ /--\   |ŻŻ\ |__  \/  \__/ |__ \_/   |   | \__/ | \|Core.
     * @author: Copyright (C) 2011 by Brayan Narvaez (Prinick) developer of xNova Revolution
     * @link: http://www.xnovarevolution.con.ar

     * @package 2Moons
     * @author Slaver <slaver7@gmail.com>
     * @copyright 2009 Lucky <douglas@crockford.com> (XGProyecto)
     * @copyright 2011 Slaver <slaver7@gmail.com> (Fork/2Moons)
     * @license http://www.gnu.org/licenses/gpl.html GNU GPLv3 License
     * @version 1.3 (2011-01-21)
     * @link http://code.google.com/p/2moons/

     * Please do not remove the credits
     * Acceso a la base de datos
    */

    $database['host']          = 'mysql.ct8.pl'# Hosting
    $database['port']          = '%s'# Puerto
    $database['user']          = 'newogame'# Usuario de Base de Datos
    $database['userpw']        = 'hasło do bazy danych'# Password de Base de Datos
    $database['databasename']  = 'newogame_newogam'# Nombre de la Base de Datos
    $database['tableprefix']   = '%s'# Prefix de las tablas, es recomendable no modificarlo
    $dbsettings['secretword']  = 'xrvolution_%s'#Nombre de la Cookie, solo caracteres alphanumericos.

    # Favor no cambiar nada en este archivo
    ?>
    Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam

    Aha Edit:
    Kolejna sprawa, że w utworzonej bazie danych nie mam żadnych tabel. Zawsze tworzyly sie chyba automatycznie
    Ostatnio edytowane przez newogame ; 10-07-2013 o 11:52

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Null przy instalacji
    Przez Mimli w dziale Pytania dotyczące silnika Xnova
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 09-01-2013, 17:33
  2. Błąd przy instalacji
    Przez Aeris w dziale prp
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 09-09-2009, 11:11
  3. 'Okienko' przy kursorze
    Przez Foxer w dziale Budowa gry via www
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 01-02-2009, 12:37
  4. Błąd przy instalacji
    Przez Rudyg w dziale Pytania dotyczące silnika Xnova
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 06-06-2008, 13:56
  5. Błąd przy instalacji
    Przez saint211 w dziale Grand Theft Auto RPG
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 12-03-2008, 23:03

Tagi dla tego wątku

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •